Dugó

2023.01.12. 16:26

Torlódik a forgalom a 2-esen: lerobbant kamion vesztegel a rétsági körforgalomban (frissítve)

Műszakilag meghibásodott egy kamion csütörtök délután a 2-es főúton, a rétsági körforgalomban. A mentés már megkezdődött, de a forgalom csak félpályán halad.

Nool

Torlódásra kell számítani mindkét irányban!

Forrás: police.hu

A 2-es és a 22-es számú főútvonalak kereszteződésénél lévő körforgalomban egy kamion műszaki hiba miatt csütörtökön 15 óra 40 perc körüli időben megállt – tájékoztatta a Nool-t a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője. Buda Gábor hozzátette, a járműszerelvény akadályozza a körforgalomban a haladást, a forgalom így rendőri irányítás mellett, váltakozva halad. A fő közlekedési útvonalakon torlódás alakult ki.

A rendőrök minden gépjárművezetőt arra kérnek, hogy az érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

Frissítés (17:40):

A műszaki hibás járműszerelvényt 17 óra 40 perckor a körforgalomból elszállították., az érintett útszakaszon ismét zavartalanul haladhat a forgalom – közölte a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában