Baleset

2023.01.11. 15:16

Nyergesvontatóba csapódott egy autó a 2-esen, Nőtincsnél (frissítve)

Szerda délután történt a baleset az 51-es kilométerkő közelében. Félpályán halad a forgalom az útszakaszon.

Nagy Orsolya

– Egy személyautó és egy nyergesvontató ütközött össze a 2-es főút 51-es kilométerénél, Nőtincs térségében – tájékoztatta a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a Nool-t szerda kora délután. Hozzátette: az ütközés erejétől a személyautó teteje leszakadt. A helyszínre a rétsági hivatásos tűzoltók rohantak, akik mostanra áramtalanították a gépkocsit. 

Kapás Márton elmondta, hogy a személyautóban egy ember utazott, akit a mentőszolgálat munkatársai megvizsgáltak és kórházba szállítják. 

Brutálisan összetört a balesetben a személyautó
Brutálisan összetört a balesetben a személyautó
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Csép Vivien Dorka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa megkeresésünkre elárulta, hogy a helyszínre riasztott mentőegység egy sérültet szállított könnyebb sérülésekkel a területileg illetékes kórházba.

Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy a diósjenői és a nógrádi elágazó közötti útszakaszon történt balesetben eddig tisztázatlan okok miatt ütközött össze a tehergépkocsi és a személygépjármű. Hozzátette, a helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon félpályás útlezárásra és torlódásra kell számítani a gépjárművezetőknek. A rendőrök azt kérik, hogy mindenki fokozott óvatossággal haladjon.

Frissítés (17:48):

Befejezték a helyszínelést és a műszaki mentést a 2-es számú főúton történt közúti közlekedési baleset helyszínén – közölte a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Hozzátették, a forgalom ismét zavartalanul halad.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában