Sérülések

2023.01.26. 06:50

Cserbenhagyás: magához tért a rejtélyes ipolyvecei áldozat

Az Országos Mentőszolgálat munkatársait múlt szerdán egy eszméletlen, végtagsérült nőhöz riasztották, akit kihűlés közeli, életveszélyes állapotban találtak Ipolyvecén, egy buszmegállóban. Információnk szerint a nő azóta magához tért a kórházban.

Nool

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, január 18-án 4 óra 50 perckor az Országos Mentőszolgálat munkatársai egy bejelentést követően Ipolyvecén, a Rákóczi út 3. szám előtt egy eszméletlen, végtagsérült nőt találtak kihűlés közeli, életveszélyes állapotban. A sérültnél azonosítására alkalmas iratok nem voltak.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök megállapították: egy 58 éves ipolyvecei nő a sérült, aki előző nap, azaz január 17-én 20 óra 50 perc után kerülhetett a buszmegálló közelében található füves területre. Kórházi ellátása során az eszméletlen nő végtagjain zúzott és repesztett sérüléseket találtak, amelyek keletkezésével kapcsolatban nincs információ.

Értesüléseink szerint a sérült nő magához tért, állapota stabil, de még kórházi kezelésre szorul. Portálunk megkeresésére Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője elmondta, hogy nincs újabb információjuk az esetről, ezért – a korábban közzétett felhívás alapján – továbbra is kérik a lakosság segítségét a történtek tisztázásában.

Jelentkezzen, ha látta!

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a megyei közlekedésrendészeti osztály balassagyarmati alosztályának munkatársai kérik, hogy aki a nő testén található sérülések keletkezésének körülményeivel vagy az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-32/300-344-es, illetve a 06-32/312-148-as telefonszámot. Névtelensége megőrzése mellett bárki bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80/810-107-es Telefontanú zöldszámán vagy a 112-es központi telefonszámon is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában