Forgalomkorlátozás

2023.01.24. 16:24

Bizonyítási eljárás miatt terelik az autósokat a 2-es és a 22-es találkozásánál

Egy korábban történt közlekedési baleset helyszínén tartanak bizonyítási eljárást a rendőrök, emiatt kedden 16:30 és 18:00 között lezárják a 22-es számú főút, 1-es kilométerszelvénye, valamint a 2-es számú főút és Érsekvadkert közötti útszakaszt.

Nool

Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az autósoknak január 24-én, azaz ma 16 óra 30 perc és 18 óra közötti időszakban a 22-es számú főút, 1-es kilométerszelvényében, a 2-es számú főút és Érsekvadkert közötti útszakaszon – közölte a Nool-hoz eljuttatott közleményében a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Mint írták, a szabálysértési hatóság bizonyítási kísérletet tart ezen a szakaszon, egy korábban történt közlekedési baleset helyszínén. 

Hozzátették, hogy a rendőrök munkája a közút egyik forgalmi sávjának lezárásával jár, valamint rövidebb időszakokra teljes útlezárásra is számítani kell. A zsaruk mindenkitől azt kérik, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek arrafelé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában