Elfogatóparancs

2022.12.21. 06:50

Ezt a balassagyarmati nőt világszerte keresik a zsaruk, nem véletlenül

Az 50 éves balassagyarmati születésű Nyerges Adrienn pénzmosás miatt szerepel kereken fél éve a rendőrség körözési listáján. Helyi, európai, valamint már nemzetközi szintű elfogatóparancs is életbe lépett ellene.

Nool

Pénzmosás miatt van érvényben elfogatóparancs a balassagyarmati születésű Nyerges Adrienn, leánykori nevén Rakovszki Adrienn ellen június 20-a óta. Az 1972. október 11-én született nővel szemben elsőként a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rendelt el körözést, azt azonban, hogy pontosan mit követett el, nem részletezték. 

Augusztus 5-én az 50 éves nő ellen a Balassagyarmati Járásbíróság európai, valamint nemzetközi elfogatóparancsot is kiadott, így tehát már világszerte körözik az asszonyt.

A képen látható Nyerges Adriennt fél éve körözik
A képen látható Nyerges Adriennt fél éve körözik
Forrás: police.hu

Tegyenek bejelentést, ha tudnak róla valamit!

A rendőrség azt kéri, hogy aki látta, vagy bármilyen egyéb információja van Nyerges Adriennről (leánykori nevén Rakovszki Adrienn), az tegyen személyesen bejelentést bármely rendőrnél, rendőri szervnél és mondja el, ha bármilyen hasznos tudnivalóval rendelkezik a nő hollétéről. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú vonalán, vagy tárcsázhatják az ingyenes 112-es segélyhívó telefonszámot is.

Megtehetik bejelentésüket a körözést elrendelő Balassagyarmati Járásbíróságon is: személyesen vagy levélben a 2660 Balassagyarmat, Köztársaság tér 2. szám alatt, telefonon a +36 35 300-966-os számon, vagy e-mailben a [email protected] címen.

Más Nógrád megyei származású bűnözőket is keresnek:

Zsarolás miatt körözik a salgótarjáni származású Machás Mónikát.

A salgótarjáni származású Oláh Rudolfot az ország 50 legkeresettebb bűnözője között tartják számon. Bűnlajstromán zsarolás és kifosztás is szerepel, jelenleg a rá kirótt börtönbüntetése elől menekül.

Az ugyancsak salgótarjáni származású Drexler András ellen nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van a nevéhez köthető kábítószer-kereskedelem és csalás miatt.

Batta Gábort szintén salgótarjáni születésű, a bűnözőt Európa-szerte keresik a drogokkal való kereskedelmi ténykedése miatt. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában