Ellenőrzés

2022.12.07. 13:49

Szabályszegő autósokat buktatott le Szécsényben a Mikulás

Nem mindennapi közlekedésrendészeti akcióba csöppenhettek azok a járművezetők, akik tegnap Szécsény beterületén közlekedtek.

Nool

A szabályosan közlekedőknek szaloncukor, a szabályszegőknek virgács járt

Forrás: police.hu

A Szécsényi Rendőrkapitányság rendőreinek maga a Télapó segített abban kedden, hogy eredményesen bonyolíthassák le közúti ellenőrzésüket. Az átfogó és komplex – nem csak a rénszarvasszánok ellenőrzésére irányuló – közlekedésbiztonsági ellenőrzésen a szabálykövető autósok szaloncukrot és dicséretet kaptak a Mikulástól, míg azok a sofőrök, akiknél a rendőrök valami hiányosságot tapasztaltak a figyelmeztetésen kívül virgácsot vehettek át. 

– A Mikulással együtt végrehajtott akció során az ellenőrzött 22 járműből csupán 6 esetben kaptak a járművezetők virgácsot, a többi sofőr szaloncukorral térhetett haza. A Mikulás ígéretet tett a rendőröknek, hogy jövőre újra megáll szánjával a Nógrád megyei településen és ismét együtt ellenőrzi a közlekedési szabályok betartását a városban – mesélte mosolyogva hírportálunknak Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Segített a Télapó a rendőröknek
Segített a Télapó a rendőröknek
Forrás: police.hu

A rendőrök Mikulása nem csak az ellenőrzések során dolgozott együtt kedden az egyenruhásokkal: ahogy arról korábban beszámoltunk, délelőtt a Szent Lázár Megyei Kórház Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztály apró betegeit is meglátogatta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában