Baleset

2022.12.04. 10:48

Feje tetejére borult egy autó éjjel Salgótarjánban, gázolaj folyt az úttestre

Éjjel egy óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint a megyeszékhely belterületén, a Bátky József utcában egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között a tetejére borult.

G. E.

Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság referense arról számolt be, hogy a sofőr megsérült. Az érintett szakaszon a mentés idején teljes útzár volt érvényben, azonban mivel egy mellékutcában történt a baleset, nem alakult ki torlódás. 

Az esettel kapcsolatban Kapás Márton, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a helyszínre a salgótarjáni hivatásos tűzoltók vonultak, akik kerekére állították a járművet, majd áramtalanították azt, végül letolták az útról. Mivel hűtőfolyadék és gázolaj folyt az úttestre, a Magyar Közútkezelő Nonprofit Zrt. munkatársai is a helyszínen voltak. 

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helyszínre riasztott mentőegység egy fiatal férfit könnyebb sérülésekkel szállított a területileg illetékes kórházba.            

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában