Úton

2022.12.06. 13:10

Dugó a tankolás miatt: Salgótarján Rákóczi útján már rendőr irányítja a forgalmat

Hatalmas sor kígyózik a megyeszékhely Rákóczi útján található kis MOL benzinkútnál, ezért rendőri forgalomirányításra van szükség az érintett szakaszon.

G. P.

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

A kialakult dugó miatt megkerestük Buda Gábort, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét, aki portálunknak elmondta: a problémás tankolás miatt dugó alakult ki a Rákóczi úton lévő kis MOL-nál, amit csak az északi irányból lehet megközelíteni. Ezért a rend megtartása érdekében az érintett útszakaszon forgalomirányítás mellett zajlik a közlekedés. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az elmúlt héten a benzin kereslete kétszerese, a dízelé másfélszerese volt a tavalyinak, a napi kiskereskedelmi kiszállítási igény 30 százalékkal meghaladta a teljes logisztikai napi kapacitást, miközben az import jelentősen visszaesett. 

– Jelenleg azzal küzdünk, hogy nem érjük utol magunkat, ma már szinte az összes kutunkat érinti az, hogy valamelyik termék leürül. Körülbelül 70 kutunk, a teljes hálózat egynegyede, pedig teljesen leürült – mondta Bacsa György, a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója a Kossuth rádió Déli krónikájában kedden.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában