Eltűnt

2022.11.26. 15:39

Öt hónapja nem találják a zsaruk a balassagyarmati kamaszlányt

A 17 éves Balogh Melissza június 28-án tűnt el, azóta semmit nem tudni a hollétéről.

Nool

A balassagyarmati születésű Balogh Melissza június 28-án tűnt el, a pásztói rendőrök azóta körözik a 2005. szeptember 9-i születésű fiatal lányt. A police.hu eltűnt, ismeretlen helyen lévő személyeket nyilvántartó adatbázisában nem közöltek bővebb információkat arról, hogy mit lehet tudni a lány külsejéről, vagy eltűnésének hátteréről.

Balogh Melissza
Balogh Melissza
Forrás: police.hu

A rendőrök mindenkit arra kérnek, hogy értesítsék őket, ha bármilyen hasznos információval rendelkeznek a 17 éves lány hollétéről:

Tehetnek bejelentést személyesen bármely rendőrnél, rendőri szervnél, vagy névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú vonalán, de az ugyancsak ingyenes 112-es segélyhívó telefonszámon is. Értesíthetik a zsarukat a körözést lefolytató Pásztói Rendőrkapitányságon is (cím: 3060 Pásztó, Fő út 93-95., telefonszám: 32/460-255, e-mail cím: [email protected])

Több eltűntet is keresnek a nógrádi zsaruk:

A balassagyarmati születésű testvérpár, Szőrös Richárd Raul és Szőrös Hanna Ibolya tavaly szeptember 29-én tűnt el, hollétükről azóta sem tudni semmit.

A 13 éves Bada Vanessza és a 15 éves Farkas Rikárdó mindketten balassagyarmati születésűek,  október 21-e óta nem találják őket.

Még 2005-ben veszett nyoma a pásztói származású Varga Józsefnek és Almási Istvánnak.

Nógrád megyei származású bűnözőket is keresnek:

A salgótarjáni születésű Jászberényi Benjámin ellen október 28-án adtak ki körözést a rendőrök. A férfit sem budapesti, sem szécsényi címén nem találják.

A salgótarjáni származású Oláh Rudolfot az ország 50 legkeresettebb bűnözője között tartják számon. Bűnlajstromán zsarolás és kifosztás is szerepel, jelenleg a rá kirótt börtönbüntetése elől menekül.

Két salgótarjáni születésű drogdílert is nagy erőkkel keresnek a rendőrök. Drexler András ellen nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van, Batta Gábort pedig Európa-szerte körözik.

Magánlaksértés, drogbirtoklás és kiskorú veszélyeztetése miatt körözik a pásztói származású Berki Annamáriát, Ulviczki-Szép Viktóriát és Oláh Lászlónét a rendőrök.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában