Ütközés

2022.11.22. 18:30

Megrázó videót kaptunk a salgótarjáni gyalogosgázolásról (18+)

Súlyos baleset történt a napokban a salgótarjáni Bem utca és az Alkotmány út jelzőlámpás kereszteződésében. Kiderült, hogy a történteket egy autós kamera is rögzítette. A durva képsorok megtekintést csak erős idegzetű, felnőtt olvasóinknak ajánljuk.

Nool

Miként arról néhány percen belül beszámoltunk, két személyautó ütközött össze pénteken délután Salgótarjánban. Az egyik jármű az ütközés miatt letért az úttestről és nagy erővel elgázolt egy gyalogost, aki súlyosan megsérült. A rendőrség később helyszíni fotókat is közzétett, melyeken jól látszik, hogy mekkora erejű volt a karambol.

Mint kiderült, a balesetet felvette egy közelben parkoló autó kamerája, a felvételek pedig az elmúlt napokban futótűzként terjednek a Facebookon és Messenger-üzenetekben. A megrázó képsorokon – ami kedden szerkesztőségünkbe is eljutott – jól látható, mi is történt pontosan. A téma érzékenysége miatt a gázolást kitakartuk, ám a videó megtekintését így is csak felnőtt olvasóinknak ajánljuk. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában