Visszaeső

2022.11.21. 09:36

Épp hogy kiengedték a börtönből a verebélyi férfit, újra rácsok mögé került

Szabadulása perceiben már a börtön kapuiban várták a rendőrök azt a 21 éves mátraverebélyi férfit, aki különös visszaesőnek minősül. Bűnlajtromán betörések és lopás is szerepel.

Nool

Forrás: Pexels

Börtönből börtönbe ment az a 21 éves mátraverebélyi illető, aki ellen számos nyomozást folytatnak a rendőrök, mivel több épületet és autót is feltört Pásztón és környékén. A Nógrád Megyei Főügyészség közleményéből megtudtuk, hogy a fiatal férfit már korábban is letartóztatták, de a nyomozás során egy korábbi szabadságvesztését is foganatosították.

Korábbi bűnei miatt november 13-án szabadult a börtönből, mivel azonban a mostani nyomozásban is fennálltak vele szemben a személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedés feltételei, hiszen 15 bűncselekményt követett el rövid időn belül, ezért a pásztói rendőrök a szabaduló férfit az intézet kapujánál várták, kattant a csuklóján a bilincs, és újból kezdeményezték a különös visszaeső férfi letartóztatását. Mint kiderült a férfi üzletekbe és vendéglátóhelyekre tört be, sőt, feltört egy autóbuszt is, és egy pizzafutár autójából elemelt egy pénztárcát. 

A bűnismétlés veszélye miatt a nyomozási bíró elrendelte a 21 éves mátraverebélyi férfi letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában