Védenek

2022.10.20. 11:39

Nógrád megyei polgárőrök munkáját ismerték el (+fotók)

Az Országos Rendőr-főkapitányság Auditóriumában a napokban megtartott ünnepségen több Nógrád megyei polgárőr is rangos elismerést vehetett át.

Nool

Az „Év Polgárőre” elismerést Nógrád megyéből Dávid Barbara, Nógrád község Polgárőr Egyesület elnöke vehette át

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint az ünnepi rendezvényt megtisztelte jelenlétével dr. Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, dr. Túrós András az Országos Polgárőrszövetség elnöke, valamint dr. Pozsgai Zsolt rendőr vezérőrnagy személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes is.

Reznicsek István veszi át az elismerést
Forrás: police.hu

Az ünnepségen példamutató polgárőr tevékenységéért, eredményes, áldozatkész munkája elismeréséül 2022-ben az „Év Polgárőre” elismerést Nógrád megyéből Dávid Barbara, Nógrád község Polgárőr Egyesület elnöke vehette át. A polgárőrséggel végzett kiemelkedő együttműködése elismeréseként az „Év Polgárőr pedagógusa” elismerő címet megyénkből a Balassagyarmat Járási Polgárőr Egyesület Bűnmegelőzési és Oktatási központ tagja, Reznicsek István érdemelte ki. Példamutató polgárőr tevékenységükért, eredményes, áldozatkész munkájuk elismeréséül az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntető címet Nógrád megyéből a Szécsény és Térsége Polgárőr, Önkéntes Tűzoltó és Katasztrófavédelmi Egyesület képviseletében Vizi Zoltán elnök vehette át.

„Év Polgárőr Egyesülete” kitüntető címet Nógrád megyéből a Szécsény és Térsége Polgárőr, Önkéntes Tűzoltó és Katasztrófavédelmi Egyesület képviseletében Vizi Zoltán elnök vehette át
Forrás: police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője a bűnmegelőzés, valamint a rendőrség és a polgárőrség közötti együttműködés keretében kifejtett kimagasló tevékenysége elismeréseként jutalomban részesítette Jávorka Jánost, a Rétsági Polgárőr Egyesület elnökét.

Jávorka Jánost, a Rétsági Polgárőr Egyesület elnökét is szólították
Forrás: police.hu

 

Címkék#polgárőr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában