Elfogatóparancs

2022.09.23. 06:50

Emberrablás miatt körözik a salgótarjáni férfit

Elfogatóparancsot adtak ki a napokban Csömör Henrik ellen.

Nool

Emberrablás miatt adott ki elfogatóparancsot a 39 éves, salgótarjáni születésű Csömör Henrik ellen szeptember 20-án a Fővárosi Törvényszék. Azt, hogy pontosan mi állhat körözésének hátterében egyelőre nem tudni, az azonban biztos, hogy az eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya folytatja le. 

Csömör Henriket emberrablás miatt körözik
Forrás: police.hu

Ha tud róla valamit, értesítse a rendőrséget!

A rendőrség azt kéri, hogy akinek bármilyen információja van Csömör Henrik hollétét illetően, tegyen személyesen bejelentést a körözést elrendelő Fővárosi Törvényszéken, a Budapest, Markó utca 27. szám alatt, vagy telefonon a 36 1 354-6000-es számon, esetleg írásban a [email protected] e-mail címen.

Nem csupán Henrik az egyetlen Nógrád megyei kötődésű bűnöző, akit köröznek valamilyen okból a hatóságok. Két salgótarjáni drogdíler is szerepel a rendőrség körözési adatbázisában: Drexler András ellen már nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van, de Batta Gábort is Európa-szerte keresik, ahogy arról már korábban beszámoltunk.

Szeptember első hetében a balassagyarmati születésű Rafael Attiláné ellen garázdaság miatt adtak ki elfogatóparancsot. 

Komoly bűnlajstromot halmozott fel négy pásztói nő: Berki Annamária, Pikács Józsefné, Ulviczki-Szép Viktória és Oláh Lászlóné is szerepel az elfogatóparancs alapján körözött személyek listáján. 

Rágalmazás miatt körözik a balassagyarmati rendőrök a budapesti születésű Simon Norbertet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában