Forgalomkorlátozások

2022.08.04. 13:07

Mozidíszletek a határon: háborús filmet forgatnak Nógrád megyében

Filmforgatásra készülnek a somoskőújfalui határátkelőnél – tudta meg portálunk. A helyszínre látogattunk, ahol német zászló, autógumik, katonai ládák és homokzsákok hevertek a földön. Mint kiderült, a forgatás augusztus 6-án, szombaton kezdődik és a kellékek alapján háborús film készül majd.

Nagy Orsolya

Háborús film jeleneteinek biztosíthat helyszínt a somoskőújfalui határátlépő

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Megkeresésünkre Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy időszakos útlezárásra számíthatnak a gépjárművezetők Somoskőújfalu belterületén. Arról értesíti a rendőrség a járművezetőket, hogy a filmforgatási munkálatok lebonyolítása érdekében augusztus 6-án, szombaton, 17 órától augusztus 7-én, vasárnap 5 óráig a település belterületén, a Somosi út 207. szám és a határátkelő közötti útszakaszon forgalomkorlátozás lép életbe. A közúti közlekedés résztvevőinek a filmforgatási munkálatok ideje alatt időszakos – 5-10 percig tartó – útlezárásra kell számítaniuk.

A sajtószóvivő kéri a járművezetők figyelmét és türelmét!

Nem ez az első filmforgatás megyénkben. Legutóbb például 2020 őszén írtunk arról, hogy Salgótarján belvárosa volt a helyszíne egy Netflix-produkció, a Milliárd dolláros forráskód bizonyos jeleneteinek. Ez a film tavaly óta látható a szolgáltató kínálatában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában