Életmentés

2022.07.11. 10:26

Tizenöt perc alatt fogott szimatot: rendőrkutya mentette meg az öngyilkosságtól a tarjáni nőt

Öngyilkossági szándékkal vágott neki az erdőnek egy nő, de a megyeszékhely rendőrei és szolgálati kutyájuk szerencsére 15 perc alatt megtalálták őt.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: police.hu

– A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába július 9-én 21 óra 30 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy salgótarjáni nő kötéllel a kezében, öngyilkossági szándékkal eltávozott otthonából – tájékoztatta hírportálunkat Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hozzátette, hogy a Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei, valamint a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztály kutyavezetője, Béres Péter rendőr főtörzszászlós és Roy nevű négylábú segítője azonnal megkezdték az eltűnt kutatását. 

– A rendőr és szolgálati kutyája a helyszínre érkezését követően 15 percen belül megtalálta az eltűnés helyétől párszáz méterre lévő erdős területen a segítségre szoruló zavart nőt – ismertette a szóvivő. A mentőakció sikerrel zárult, hisz sikerült lebeszélniük őt öngyilkossági szándékáról, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget! – Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123 (Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes); Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503 (Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes); Kék vonal, gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat 116-111 (Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában