Baleset

2022.07.30. 15:22

Kamion és személyautó ütközött a 2-es főúton Szendehelynél, hárman megsérültek (frissítve!)

Kamion és személyautó ütközött össze szombat délután a 2-es főúton, Szendehely térségében a Dózsa György úton.

Nagy Orsolya

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Kapás Márton, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a Nool.hu-nak elmondta, hogy a helyszínre vonultak a balassagyarmati és a váci hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították mindkét járművet. A baleset következtében hárman sérültek meg, közülük két személyt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak. A szóvivő hozzátette: az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a műszaki mentési munkálatok idejére. 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében arról tájékoztatott, hogy az elsődleges adatok alapján a személyautó a 2-es főúton haladt Váci irányából Rétság irányába, miközben eddig tisztázatlan körülmények között átsodródott a szemközti sávba, ahol egy tehergépkocsinak ütközött. A rendőrségi közlemény szerint egy személy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléseket szenvedett a balesetben.

A rendőrségi helyszínelés idején  az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett haladt a forgalom, 17:46-ra azonban végeztek a munkálatokkal, így mostanra a forgalom már ismételten zavartalanul haladhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában