Megelőzés

2022.07.03. 08:18

Folytatják kampányukat a nógrádi rendőrök

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei várták az érdeklődőket az információs ponton.

Nool

Forrás: police.hu

A rendőrség a „Házhoz megyünk!” Biztonságban Magyarországon! vagyonvédelmi programjának információs pontjain szólították meg a napokban Salgótarján lakosságát a bűnmegelőzési szakemberek.

A megyeszékhely főterén megrendezett Szenti Iván-éji fesztiválhoz kapcsolódva a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tájékoztatták az érdeklődőket a korszerű vagyonvédelmi eszközökről, valamint azokról a módszerekről, amelyekkel otthonaik biztonsága fokozható.

A lakásbetörések elleni védelem mellett szó esett többek között, az „unokázós csalások” elkerülésének lehetőségeiről, valamint a nyári vakáció veszélyeiről is, míg a fiatalabbak az őket érintő legfontosabb témákkal, a drogprevencióval és a biztonságos internetezéssel kapcsolatban kaphattak hasznos tanácsokat. A hatóság tagjai az érdeklődők számára az információs ponton prevenciós kiadványokat is átadtak.

Természetesen a legkisebbek sem maradhattak ki a programból, akik számára színezőkkel és fejlesztő feladatokkal készültek a szakemberek.

A programmal legközelebb az alábbi helyszíneken találkozhatnak az érdeklődők:

  • július 8-án Hollókőben,
  • július 13-án Szécsényben,
  • július 24-én Salgótarján, Fő téren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában