Kattant a bilincs

2022.07.16. 10:35

Nyaralását töltő ismerősét fosztotta ki a salgótarjáni férfi, elfogták a rendőrök

A salgótarjáni nyomozók őrizetbe vették azt a 23 éves helyi férfit, aki meglopta nyaralását töltő ismerősét.

Nool

Forrás: Shutterstock | Illusztráció

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei július 14-én a reggeli órákban kopogtattak egy 23 éves helyi lakos ajtaján, mivel a megalapozott gyanú szerint július elején két salgótarjáni ingatlan területéről lopott el különböző értékeket - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. 

A helyi lakos tudta, hogy ismerőse július elején nyaralását tölti, ezért megjelent annak salgótarjáni ingatlanánál. Az épület bejárati kapuját kinyitotta és a hátsó udvaron található tárolóból elvitt egy Mercedes típusú elektromos játékautót, egy benzinnel teli kannát és négy alufelnit. A gyanúsított ezt megelőzően egy másik ingatlan udvarára is bement, ahonnan egy kerékpárt és egy akkumulátort vitt magával. Cselekményével összesen közel 270 ezer forint kárt okozott.

A nyomozók a salgótarjáni lakost üzletszerűen elkövetett lopás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és – mivel ellene több hasonló jellegű bűncselekmény miatt eljárás volt folyamatban – őrizetbe vették. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására a Salgótarjáni Járási Ügyészségen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában