Összegzés

2022.06.28. 18:50

Évet értékeltek a rendőrök Balassagyarmaton

A város képviselő-testülete elfogadta a rendőrkapitány éves beszámolóját.

Nool

Forrás: police.hu

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság 2021. évi tevékenységéről számolt be Balassagyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete előtt Belovai Róbert rendőr alezredes június 28-án. A rendőrkapitányság vezetője az elmúlt év eredményeinek bemutatását követően tájékoztatta a képviselőket a város közbiztonsági helyzetéről. Kitért arra is, hogy a rendőrség és az önkormányzat közötti együttműködés fontos, amelynek fenntartása továbbra is kiemelt jelentőséggel bír.

Zahorecz Sándor rendőr ezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese elmondta, hogy a rendőrségnek az elmúlt évekhez hasonlóan a jövőben is kiemelt feladata a jogsértések megelőzése és felderítése, az állampolgárok szubjektív biztonságérzetének javítása - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. 

Hozzátették: a képviselő-testület megköszönte a Balassagyarmati Rendőrkapitányság állományának munkáját és ellenszavazat nélkül elfogadta a rendőrkapitány beszámolóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában