Bilincseltek

2022.06.23. 17:20

Elismerték a 14 éves kállói betörőt elfogó rendőrök munkáját (videó)

A Pásztói Rendőrkapitányság két munkatársa részesült elismerésben a kállói postabetörés feltételezett elkövetőjének hatékony és gyors felderítése érdekében végzett kiemelkedő tevékenységéért.

Nool

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a pásztói rendőrök azonosították és elfogták azt a fiatalkorút, aki a kállói postahivatal ablakát március 17-ére virradó éjszaka kifeszítette, az épületbe bemászott, és a kezelő helyiségben lévő íróasztal nyitott fiókjából nagy összegű készpénzt vitt el. A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú megalapozottan gyanúsítható továbbá Kálló belterületén több tulajdon elleni bűncselekmény elkövetésével.

A police.hu beszámolója szerint a Készenléti Rendőrségen június 23-án megtartott rendezvény keretében a bűncselekmények hatékony, szakszerű és gyors felderítése érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséért dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes elismerésben és pénzjutalomban részesítette Hornyák Gábor címzetes rendőr főtörzszászlóst, a Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztály nyomozóját. 

A Magyar Posta Zrt. sérelmére elkövetett lopás bűntett felderítése és nyomozása során végzett magas fokú szakmai munkája elismeréseként Sipos Gyula, a Magyar Posta Zrt. társaságvédelmi igazgatója „Postabiztonsági oklevél” elismerést és jutalmat adott át Bajnóczi Gergely rendőr főtörzsőrmesternek, a Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Bűnügyi Technikai Csoport technikusának.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában