Lánglovagok

2022.06.04. 19:19

Balesetek és kidőlt fák adtak munkát a nógrádi tűzoltóknak

Közlekedési balesetekhez, illetve kidőlt fákhoz riasztották szűkebb hazánk tűzoltóit péntek éjjel, illetve szombat reggel.

G. K.

Forrás: Illusztráció | Shutterstock

– Péntek éjszaka Rétság egyik körforgalmánál az árokba hajtott egy személyautó, aminek következében egy közlekedési táblát is kidöntött. Az egységek kiérkezésekor azonban már senki nem tartózkodott a helyszínen. A tűzoltók áramtalanították a járművet – mondta el portálunknak Kapás Márton.

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője hozzátette: pénteken, késő éjszaka feltehetően vaddal ütközött egy személygépjármű a 22-es számú főúton, Hugyag környékén, majd az autó félpályán keresztbe állt az úttesten. A sofőr szintén elhagyta a helyszínt. A szécsényi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd letolták az úttestről az autót, illetve a kifolyt hűtővizet homokkal felitatták.

– Szombat reggel, Magyarnándor külterületén két húszméteres akácfa dőlt a vasúti sínekre, amikkel az arra közlekedő mozdony ütközött is. Személyi sérülés nem történt, a vonatszerelvény is a vasúti pályán maradt, azonban nem tudott továbbhaladni. A balassagyarmati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították a fákat, majd megszüntették a forgalmi akadályt – emelte ki Kapás Márton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!