Szakmai és erkölcsi támogatás

2022.06.12. 09:47

A roma fiatalokért végzett munkája miatt kapott elismerést a bátonyterenyei rendőrkapitány

Szakmailag és erkölcsileg is kimagasló támogatást kaptak az elmúlt években a roma származású fiatalok Csík Csaba rendőr alezredes, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője által.

Nool

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat június 11-én Karancsságon tartotta meg a Nógrád megyei roma önkormányzatok és civil szervezetek szakmai konferenciáját. A közmeghallgatással egybekötött rendezvény keretein belül Szőrös Vilmos, az önkormányzat elnöke az elmúlt években a roma származású fiataloknak nyújtott szakmai és erkölcsi támogatásáért elismerést adott át Csík Csaba rendőr alezredesnek, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetőjének – írja közleményében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az önkormányzat elnöke hangsúlyozta, hogy a rendőrkapitány életpályájával és az elért eredményeivel példaként szolgálhat minden roma fiatalnak, majd köszönetét fejezte ki a cigány nemzetiségi önkormányzatokkal történő együttműködésért.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában