Sup

2022.05.23. 13:49

Sokan keresték az Ipolyon eltévedt családot, két óra után találták meg őket

A balassagyarmati rendőrök, a katasztrófavédelem munkatársai és a különleges mentőegyesület tagjai együtt keresték a Hont közelében segítségre szoruló családot.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

A police.hu beszámolója szerint a rendőrségre május 22-én este érkezett a bejelentés, hogy egy 52 éves nő, élettársával és két gyermekével az Ipoly folyón haladt suppal, azonban eltévedtek.

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság balassagyarmati és rétsági hivatásos tűzoltó egységei, a Karancs Speciális Mentőszolgálat, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai, valamint a Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a hölgy és családja keresésére indultak. A bejelentővel a kapcsolatot sikerült újra telefonon felvenni, de helyzetükre vonatkozóan csak annyit tudott elmondani, hogy Hont közelében lehetnek, de nem tudja pontosan a helyet meghatározni. A járőrök, valamint a katasztrófavédelem munkatársai a jelzett helyszín környékén az Ipoly folyót átnézték, fény, és hangjelzéseket adtak a keresettek megtalálása érdekében.

A bejelentést követő két órán belül a katasztrófavédelem munkatársai és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei Hont közelében egy mezőn megtalálták az eltévedt hölgyet és családját. Az 56 éves férfi és a bejelentő, valamint 13 és 14 éves gyermekei nem sérültek meg, így a rendőrkapitányság beosztottjai a segítségre szoruló családot Hontra, a saját gépkocsijuk parkolási helyére szállították, ahonnan budaörsi otthonukba utaztak.   

 

Címkék#eltűnés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában