Volán

2022.05.16. 09:27

Öt részeg sofőrt is lekapcsoltak a rendőrök a nógrádi utakon az utóbbi pár napban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az elmúlt négy napon öt ittas járművezetővel szemben is intézkedtek.

Nool

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint Balassagyarmaton intézkedtek május 12-én délután a járőrök egy gépjárművel közlekedő 51 éves szlovák állampolgárral szemben, akinek alkoholteszterrel történő ellenőrzése pozitív értéket mutatott.  A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei május 13-án késő este a Budapesti úton ellenőriztek egy gépkocsival közlekedő 67 éves férfit. A férfi légalkoholmérővel történő vizsgálata szintén pozitív eredménnyel zárult. Az egyenruhások a két férfit a rendőrkapitányságra további mintavételre előállították, és a sofőrök ellen járművezetés ittas állapotban vétség miatt indult büntetőeljárás.

Személygépkocsival közlekedett egy 47 éves nő május 14-én este Erdőkürtön, amikor egy lakóház behajtójához kanyarodó személygépkocsit jobbról megelőzte és az útpadkára lehaladt, ahol nekiütközött egy optikai terelő oszlopnak és több lakóház beton gépjármű behajtójának, majd a vízelvezető árokban állt meg. A gépkocsi vezetője és gyermek utasa megsérült. A nő alkoholteszterrel történő ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult, akinek vezetői engedélyét a helyszínen elvették és vele szemben is büntetőeljárást indítottak járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában