Szent György nap

2022.04.28. 19:26

Rangos elismeréseket kaptak a Nógrád megyei rendőrök

Ünnepélyes keretek között vehették át elismeréseiket április 28-án az Országos Rendőr-főkapitányság auditóriumában a Nógrád megyei rendőrök Szent György, a rendőrök védőszentjének ünnepe alkalmából.

Nool

Nógrád megye rendőrfőkapitánya és a megyei díjazottak az országos ünnepségen

Forrás: Police.hu

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere eredményes szolgálati tevékenységéért Takács Ferenc rendőr alezredesnek, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Informatikai Osztálya vezetőjének rendőrségi főtanácsosi címet, Pogány Sándor címzetes rendőr törzszászlósnak, a Pásztói Rendőrkapitányság nyomozójának rendőrségi tanácsosi címet, továbbá Pintérné Végh Katalinnak, a Humánigazgatási Szolgálat Személyügyi Csoport vezetőjének emléktárgyat adományozott – írja csütörtök délután megküldött közleményében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Takács Ferenc
Forrás: Police.hu
Pogány Sándor
Forrás: Police.hu
Pintérné Végh Katalin
Forrás: Police.hu

Hozzátették azt is, hogy Rendőrség Napja alkalmából dr. Balogh János rendőr altábornagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány szolgálati feladatainak kiemelkedő teljesítéséért soron kívül alezredes rendfokozatba léptette elő Berecz Imrét, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztály alosztályvezető-helyettesét és Lilinger Tamást, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának vezetőjét. Őrnagy lett Göndös Gábor, a Bűnügyi Igazgatóság kiemelt főnyomozója, míg százados Bencsik Orsolya, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság fővizsgálója. Pénzjutalommal ismerte el az országos rendőrfőkapitány Pilinyi Mária címzetes rendőr őrnagy, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság főrevizorának és Istók István rendőr százados, a Szécsényi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Alosztály kiemelt főelőadójának munkáját.

„Az év ELLEN-SZER rendőre” díjban részesült Kobl Gábor
Forrás: Police.hu

Az országos rendőrfőkapitány bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese az „Az év ELLEN-SZER  rendőre” díjban részesítette Kobl Gábor rendőr őrnagyot, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság bűnmegelőzési főelőadóját.

Szent György napja alkalmából dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője is elismerésekkel köszönte meg munkatársai kiemelkedő tevékenységét, amelyeket április 23-án Bátonyterenyén, a Kossuth Lajos Általános Iskolában megrendezett családi rendőrnapi rendezvény keretén belül adott át.

Soron kívül főtörzszászlós rendfokozatba léptette elő Lovász Krisztiánt, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Körzeti Megbízotti Alosztály csoportparancsnokát, valamint zászlós rendfokozatba Veres Norbertet, a Pásztói Rendőrkapitányság körzeti megbízottját és Gál Tamást, a Rétsági Rendőrkapitányság bűnügyi technikusát.

A Nógrád megyei ünnepség díjazottjai
Forrás: Police.hu

A megyei rendőrfőkapitány a rendvédelem érdekében nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül Sárkányölő Szent György emlékplakettet adományozott Csank István Csaba önkéntes műveleti tartalékos alezredesnek. A rendőrség és a polgárőrség együttműködése területén kifejtett kimagasló teljesítménye elismeréseként emléktárgy jutalomban részesítette Hegedűs Tibort, a mátraverebélyi Összefogás Polgárőr Egyesület elnökét és Sútor Csabát, a Ludányhalászi Polgárőr Egyesület elnökét.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a szakterületén nyújtott eredményes munkája elismeréseként dicséretben és pénzjutalomban részesítette további 11 munkatársát, továbbá köszöntött két aktív és egy nyugállományú dolgozót 50., 60. és 70. születésnapjuk alkalmából.

Nagy-Majdon József, Bátonyterenye polgármestere is elismerésben részesült
Forrás: Police.hu

A rendőr-főkapitányság vezetője a Rendőrség Napja alkalmából megtartott rendezvény megszervezésében nyújtott segítségéért és támogatásáért emlékplakettet adott át Nagy-Majdon Józsefnek, Bátonyterenye város polgármesterének, valamint emléktárgyat Várszegi Istvánnak, a Bátonyterenyei Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatójának.

Forrás: Police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában