Beszámoló

2022.04.27. 16:03

Köszönetet kaptak a rendőrök, javult a közbiztonság Szécsényben

Bárnai Balázs rendőr alezredes, a Szécsényi Rendőrkapitányság vezetője április 26-án beszámolt Szécsény Város Önkormányzat Képviselő-testülete előtt a rendőrkapitányság elmúlt évben végzett tevékenységéről, elért eredményeikről.

Nool

Forrás: police.hu

A rendezvényen részt vett dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány is. A rendőrkapitány tájékoztatta a testület tagjait a rendőrkapitányság illetékességi területének közbiztonsági és bűnügyi helyzetéről. Bemutatta Kolláti Attila rendőr őrnagyot, a rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának megbízott vezetőjét, és Harangozó Zoltán rendőr alezredest, a Bűnügyi Osztály vezetőjét, valamint Kürtössy Aladár rendőr zászlóst a város új körzeti megbízottját.

Forrás: police.hu

A képviselők a közbiztonság megszilárdításának érdekében végzett tevékenységért köszönetüket fejezték ki a rendőri állománynak. A képviselőtestület egyhangúlag - ellenszavazat és tartózkodás nélkül - fogadta el a beszámolót - közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában