Gyorshajtás

2022.03.26. 10:01

Több mint 160-nal repesztett a 90 helyett két sofőr Érsekvadkertnél

A rendőrök mindkét gyorshajtót lekapcsolták és megbüntették.

Nool

Forrás: police.hu

A közlekedési balesetek megelőzése érdekében folyamatosak az ellenőrzések a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság területén, ezért a rendőrök március 19-én ismét nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a gyorshajtókat kiszűrjék a forgalomból.

A közlekedésrendészeti akció során a rendőrök több olyan sofőrrel szemben intézkedtek, akik a megengedett sebességhatárt túllépve közlekedtek. Így tettek azokkal a sofőrökkel szemben is, akik a 22-es számú főúton, Érsekvadkert közelében száguldoztak. Az egyik sofőr 90 kilométer per óra helyett 161 kilométer per óra, a másik 169 kilométer per óra sebességgel közlekedett. 

A rendőrök a szabálysértők részére 90 ezer forint közigazgatási bírságot és hat büntető pontot szabtak ki - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. 

Óvatosan az utakon | A rendőrség arra kér minden sofőrt, hogy közlekedésük során mindig tartsák be az adott útszakaszon érvényes közlekedési szabályokat és a sebességhatárokat. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a gyorshajtó járművezetők felelőtlen magatartásukkal nem csak a saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában