Beismerte bűnét

2022.03.23. 10:36

Karóval fenyegette ismerősét a napokban rendőrkézre került rimóci önbíráskodó

Egy 19 éves rimóci férfi ellen folytatnak büntetőeljárást a szécsényi rendőrök önbíráskodás miatt. A fiatal férfi egy ismerősét zsebelte ki megdöbbentő módon.

Nool

A police.hu közleménye szerint a férfi március 19-én az esti órákban otthonában kereste fel a sértettet, miután úgy gondolta, hogy az illető megtalálta és eltette az ő elveszített pénzét. A rimóci férfi ordibálva követelte vissza a 20 ezer forintját, de mivel a sértett tagadta, hogy ő vette volna el a pénzt, így a fiatal bűnöző kikapott az illető kezéből 7 ezer forintot, majd elsietett a helyszínről. 

 

A férfi az általa jogosnak vélt tartozás további törlesztésének érdekében március 20-án a hajnali órákban ismételten megjelent a sértettnél és egy karóval a kezében követelte a fennmaradó 13 ezer forintot. A sértett közölte vele, hogy nincs pénze, ekkor a gyanúsított egy alkalommal ráütött, majd aztán több berendezési tárgyra is ütéseket mért a karóval.

 

A rendőrök a bejelentést követően elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták a 19 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában