Vádat emeltek

2022.03.29. 12:30

Husánggal esett neki egyik szomszédjának egy legéndi férfi

Vádat emelt az ügyészség egy 57 éves legéndi férfival szemben, miután az husánggal akarta rendezni az egyik szomszédjával fennálló vitáját. Az illető a biciklijével próbálta kivédeni a férfi ütéseit...

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Pexels.com

A Nógrád Megyei Főügyészség kedd délelőtti közleménye szerint a legéndi férfi és fia tavaly júliusban a házuk tetejét javította, miközben kutyájuk kiszökött az utcára. A szomszéd épp arra biciklizett és közben saját kutyáját vezette pórázon, amikor a kiszabadult kutya nekik támadt, emiatt pedig a szomszéd elesett a biciklivel. A történtek miatt számon kérte a férfi fiát, ebből pedig vita kerekedett.

 

Az apa megunta a vitatkozást, és magához kapott egy 50 centiméter hosszú husángot, amivel aztán többször fejbe ütötte a szomszédját. A férfi maga elé tartotta a biciklijét, hogy megpróbálja kivédeni az ütéseket. Az ügyészségi közleményből kiderült, hogy a szomszéd könnyű sérüléseket szenvedett a verekedés hevében, ám az, hogy nem lettek súlyosak a sérülései, pusztán csak a véletlenen múlott.

 

A Balassagyarmati Járási Ügyészség a támadóval szemben garázdaság bűntette és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat, és indítványozták a pénzbüntetés kiszabását, valamint azt, hogy a bíróság a husángot is kobozza el a támadótól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában