Közlekedésbiztonsági előadások

2022.03.30. 09:44

Gyarmati és cserhátsurányi iskolákban jártak a rendőrök

A balesetek megelőzése érdekében tartottak előadásokat a napokban az általános és középiskolás diákoknak a balassagyarmati rendőrök.

Nool

Forrás: police.hu

A balassagyarmati Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Gimnázium 11. évfolyamos diákjai számára a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai tartottak közlekedésbiztonsági előadást – számolt be a police.hu.

A tanulóknak a közlekedési bűncselekményekről tartott előadást Zólyomi Zoltán rendőr alezredes, alosztályvezető, emellett tájékozódhattak a leggyakrabban előforduló közúti közlekedési balesetek okairól, valamint a biztonságos közlekedés szabályairól is Kótner Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós, motorosjárőr jóvoltából. 

 

A cserhátsurányi Szent István Tagiskola felső tagozatos diákjai részére játékos foglalkozás keretében ismertette a gyalogos közlekedés és a láthatóság szabályait Gemer Gabriella rendőr százados, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság előadója. A rendőrnő a kerékpár kötelező felszereléseit és azok helyes működtetését, valamint a kerékpáros közlekedéssel kapcsolatos legfontosabb szabályokat is elmagyarázta a gyerekeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában