Előzetesben

2022.01.27. 18:27

Több mint fél mázsa droggal bukott le: 20 év börtön elé néz a szurdokpüspöki díler

Előzetes letartóztatását indítványozta a Nógrád Megyei Főügyészség annak az 51 éves szurdokpüspöki férfinak, aki a lakásán több mint félmázsa drogot tartott, amit el akart adni.

Nool

Forrás: police.hu

Mint arról korábban portálunk is beszámolt, több mint félmázsa – többszáz millió forint értékű kábítószert foglaltak le a Nógrád megyei rendőrök egy 52 éves férfi és társa lakásán január 25-én Szurdokpüspökiben. 

Az ügyészség csütörtök délutáni közleményéből kiderül, hogy január 25-én a rendőrség házkutatást tartott az 51 éves férfi otthonában, ahol mintegy 50 kilogramm kábítószert – marihuánát, kokaint és kristályt – találtak a ház pincéjében és padlásán zsákokban elrejtve. A gyanúsítottnál a kábítószer porciózásához és értékesítéséhez szükséges mérlegeket és fóliázókészüléket is találtak a rendőrök.

A rendőrök a férfit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg, valamint vagyonát is elkobozták, tettéért akár 20 évet is kaphat. 

Az ügyészség ezért indítványozta a férfi letartóztatását, melyet a nyomozási bíró egy hónapra elrendelt.  A döntés ellen a gyanúsított fellebbezést jelentett be, ezért az még nem végleges.

https://youtu.be/4iSHE_ve94Q

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában