Ügyészség

2022.01.14. 12:04

Rács mögött a salgótarjáni lépcsőházi rabló

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró elrendelte annak a 24 éves férfinek a letartóztatását, aki Salgótarjánban italozás ígéretével egy lépcsőházba csalta ismerősét, ahol bántalmazta és elvette értékeit.

Nool

Forrás: police.hu

Mint arról korábban portálunk is beszámolt január 10-én késő este Salgótarján belvárosában beszélgetésbe elegyedett egy ittas férfival, akit az egyik társasházba csalt, további italozást ígérve neki. A lépcsőházában több alkalommal ököllel megütötte, amitől a sértett a földre esett. A rabló ezután áldozata zsebéből elvette annak mobiltelefonját, tízezer forintját és a cigarettáját.

Az ügyészség közleménye szerint az áldozata kérte, hogy a telefonját ne vigye el, mire a gyanúsított azt visszadobta neki, majd a készpénzzel és cigarettával távozott. Nem jutott azonban messzire, a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a salgótarjáni nyomozók egy órán belül azonosították és elfogták, és az elvett pénz egy részét le is foglalták.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványt tett az őrizetbe vett férfi letartóztatásának elrendelésére. A nyomozási bíró a büntetett előéletű, két felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló gyanúsított letartóztatását a bűnismétlés veszélye miatt el is rendelte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában