Hátulról támadt

2022.01.01. 09:15

Bilincsben a Ságújfaluban fejszefejjel áldozatára támadó rabló

Az év utolsó napján a bejelentést követően rövid időn belül azonosították és elfogták a salgótarjáni rendőrök a rablás feltételezett elkövetőjét.

Nool

Forrás: police.hu

Egy férfi a segélyhívón tett a rendőrségre bejelentést december 31-én reggel arról, hogy előző napon este Ságújfaluban, az otthonába gyalogolt haza, amikor a családi háza előtti autóbejárón egy férfi a háta mögül megközelítette és egy nyél nélküli fejsze fejével megütötte. Ekkor a sértett az autóbejáró melletti füves vízelvezető árokba esett. A támadó több alkalommal az arcán megütötte, és a nadrágja zsebéből a pénztárcáját kivette, majd a helyszínről elszaladt.

A sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A bejelentést követőn a salgótarjáni rendőrök pár órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 39 éves férfit. A nyomozók az elrejtett okiratokat, valamint a férfi ruházatának átvizsgálásakor az elvitt készpénz egy részét megtalálták és lefoglalták.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított 39 éves ságújfalui lakost a nyomozók felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában