Balesetek

2021.12.17. 13:25

Több baleset is történt a csúszós utakon Nógrád megyében

Cserháthalápra, valamint a Patak és Horpács közötti útszakaszra is balesetek miatt vonultak péntek reggel a tűzoltók.

Nool

Baleset Patak és Horpács között

Forrás: nograd.katasztrofavedelem.hu

Fotó: Benedek Tamás tű. törzsőrmester – Rétság KvŐ

Két közúti balesethez is riasztották december 17-én reggel a Nógrád megyei tűzoltókat, áll a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében

Cserháthalápon, a Fő úton megcsúszott, az árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó pénteken a reggeli órákban. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók a kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet. A mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az adott útszakaszon. Az autóban csak a sofőr utazott, őt kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Nem sokkal később egy másik járművet is baleset ért. A gépkocsi az árokba csúszott és az oldalára borult a 2202-es úton, Patak és Horpács között. A rétsági és a balassagyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárművet, majd a műszaki mentőszer segítségével szállítható állapotba helyezték. A műszaki mentés ideje alatt a jármű mindkét sávon akadályozta a forgalmat. A mentőszolgálat munkatársai az autóban utazó két embert kórházba szállították.

Baleset Patak és Horpács között
Forrás: nograd.katasztrofavedelem.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában