baleset

2021.11.29. 10:06

Ittasan borult árokba autójával egy férfi Szécsénynél

Az elmúlt négy napon kettő személyi sérüléssel járó és négy anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

A police.hu tájékoztatása szerint a 22-es számú főúton Szécsény irányába haladt november 28-án éjszaka személygépkocsival egy 25 éves férfi, amikor az útkereszteződéshez érve az ott kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla jelzést figyelmen kívül hagyta, és a kereszteződésen megállás és körültekintés nélkül áthaladt, amelynek következtében az út túloldalán lévő mezőgazdasági területre borult. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést adott. A balesetben a jármű utasa megsérült.

Endrefalva és Szécsény között közlekedett személygépkocsival még november 25-én a kora reggeli órákban egy 21 éves férfi, amikor az úttest bal oldaláról egy szarvas ugrott ki a jármű elé. A sofőr az ütközés elkerülése végett a járművet jobbra irányította, majd az úttestről lehaladt és az árokba borult. A sofőr és két utasa a baleset következtében megsérült.

Az elmúlt négy napon további négy anyagi káros baleset helyszínén, és három ittas járművezetővel szemben intézkedtek a Nógrád megyei rendőrök.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik