rendőrkézen

2021.09.17. 14:24

Halmokban állt a szemét – lecsaptak a rendőrök az engedély nélküli hulladékgyűjtőkre Szécsényben

A szécsényi rendőrök eljárást indítottak a 60 éves férfi és nő társa ellen.

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint közös ellenőrzést tartottak a Szécsényi Rendőrkapitányság, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint a Nógrád Megyei Kormányhivatal Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály munkatársai szeptember 15-én két szécsényi ingatlan területén.

A szakemberek a két telephelyen nagy mennyiségű fém- és egyéb hulladékot találtak meg és foglaltak le. A beszerzett adatok alapján a telephelyeken a tulajdonosok, egy 60 éves férfi és társa az ingatlanok területén engedély nélkül hulladékgazdálkodási tevékenységet végeztek és így különféle fém- és egyéb tárgyakat halmoztak fel.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Hozzátették: a rendőrök a 60 éves szécsényi lakost és a 27 éves nő társát a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították és velük szemben hulladékgazdálkodás rendjének megsértése vétség megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában