rendőrkézen

2021.09.17. 21:17

Friss: őrizetben a balassagyarmati késelő

A budapesti férfit a rendőrök kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatásának indítványozását.

Forrás: police.hu

Ahogyan arról korábban is beszámoltunk, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 17-én 10 óra 40 perc körül egy járőr jelentette, hogy Balassagyarmaton egy nőt késsel többször megszúrt egy férfi. A rendőrök a késelőt perceken belül a helyszínen elfogták, a sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Fotó: police.hu

A police.hu legfrissebb tájékoztatása szerint a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást 57 éves budapesti lakos ellen.

Bárány Dávid, a Balassagyarmati Törvényszék sajtótitkára érdeklődésünkre megerősítette, hogy a Balassagyarmati Járásbíróságon jelenleg is folyamatban lévő polgári peres eljárás -, amelyen alperes volt az orvosnő, míg az elkövető a felperes – összefüggésbe hozható a Civitas Fortissima téren történt késeléssel. A késelőre nézve vélhetően sérelmes döntést követően a férfi a nyílt utcán követte a nőt, majd a zenepavilon szomszédságában lévő területen, szóváltást követően többször hastájékon szúrta.

Úgy tudjuk, az áldozat közelben parkoló autójának kerekeit az elkövető a tettét megelőzően kiszúrta.

A budapesti késelőt a rendőrök kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik az illetékes ügyészségen letartóztatásának indítványozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában