rendőrkézen

2021.08.05. 09:03

Lebontották és ellopták a tetőt a salgótarjáni telephelyről

A salgótarjáni rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik több milliós kárt okoztak.

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a rendőrségre augusztus 2-án a kora déli órákban érkezett a bejelentés, miszerint egy salgótarjáni telephely lapos tetőszerkezetéről a horganyzott lemezeket eltávolították és ellopták.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói a széleskörű adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves és 24 éves salgótarjáni lakosokat. A két férfi július 30. és augusztus 2. között egy salgótarjáni telephely drótkerítését átvágta, és a raktárépület lapos tetejére felmászott. Ezt követően a gyanúsítottak a tetőszerkezetről a horganyzott lemezeket eltulajdonították, amellyel több milliós kárt okoztak.

Fotó: police.hu

A rendőrök a két salgótarjáni lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták őket, amely során a bűncselekmény elkövetését elismerték. A nyomozók a 25 éves gyanusítottat őrizetbe vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában