rács mögé került

2021.07.15. 14:56

Letartóztatták a karancskeszi férfit, aki prostitúcióra kényszerítette nőismerősét

Kerítés és kényszerítés miatt elrendelték annak a 29 éves karancskeszi férfinek a letartóztatását, aki modell-munka ígéretével becsapva, később már fenyegetve kényszerített prostitúcióra Bécsben egy magyar lányt.

Nool

Forrás: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Ahogy arról korábban beszámoltunk, őrizetbe vették azt a 29 éves karancskeszi férfit, aki elcsalta Bécsbe, majd prostitúcióra kényszerítette nőismerősét.

A férfi 2020. szeptember elsején Bécsbe vitte a 22 éves sértettet azzal, hogy a lány ott modellkedni fog. Bécsben azonban egy lakásban prostitúciós tevékenységre kényszerítette őt, azzal fenyegetve, hogy kiveri a fogát, vagy megöli őt, ha nem dolgozik neki. A fiatal nő a férfi figyelmetlenségét kihasználva tudott hazaszökni Magyarországra.

A 29 éves vádlottat megtévesztéssel és fenyegetéssel elkövetett kerítés bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, de felelnie kell kényszerítés miatt is, mivel mintegy másfél éven keresztül rendszeres fenyegetéssel kényszerítette barátnőjét arra, hogy vele éljen. Kilátásba helyezte, hogy amennyiben a nő nem marad vele, nem láthatja többé kiskorú gyermekeit, illetve idős nagyszüleinek is baja esik.

ASalgótarjáni Járási Ügyészség indítványa nyomán a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája a férfi letartóztatását a szökésének vagy elrejtőzésének, továbbá a bizonyítás megnehezítésének, a tanúk befolyásolásának veszélye miatt, valamint a bűnismétlés megakadályozása érdekében egy hónapra elrendelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában