hol lehetnek?

2021.07.03. 06:50

Eltűnt nógrádi kamaszok nyomában: 8 éve várják haza Margarétát

A police.hu adatbázisa szerint Nógrád megyében jelenleg közel 50 fiatalt köröznek eltűnés miatt. Cikksorozatunk első részében összegyűjtöttük azokat a tinédzsereket, akiket a salgótarjáni egyenruhások keresnek. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, töltse ki a személy adatlapjáról elérhető bejelentő űrlapot.

Nool

Forrás: police.hu

A salgótarjáni rendőrök jelenleg hat tinédzsert keresnek. Köztük van az a 16 éves fiú is, akinek eltűnéséről már februárban is beszámoltunk. A police.hu tájékoztatása szerint Baranyi Brendon Szebasztiánnak május 16-án újra nyoma veszett. A rendőrök leírása szerint a salgótarjáni fiú 161-165 centiméter magas, vékony, barna hajú, barna szemű.

Baranyi Brendon Szebasztián
Fotó: police.hu

Az eltűnés miatt körözött személyek listáján jelenleg egy 16 éves, salgótarjáni lány is szerepel. Szőrös Valentinát június 28-án láttak utoljára, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Szőrös Valentina
Fotó: police.hu

Egy 15 éves balassagyarmati fiút is keresnek a megyeszékhely rendőrei.Búzás Norbert már két hónapja szerepel az eltűnés miatt körözött személyek listáján.

Búzás Norbert
Fotó: police.hu

A salgótarjáni rendőrök még mindig keresik azt a lányt, aki 14 évesen , aki 2013. október 4-én tűnt el Salgótarjánban az Acélgyári úton lévő iskolából, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.

Bangó Margaréta Gizella
Fotó: police.hu

A police.hu felhívása szerint Bangó Margaréta Gizella fekete szövetkabátot, sötétkék színű farmernadrágot, fekete színű Adidas márkájú melegítőt felső sárga csíkkal, valamint fekete színű női bakancsot viselt. Akkor 140-150 cm magas, erős testalkatú, rövid, fekete hajú, barna szemű volt.

A nyilvántartásban két arckép nélküli fiatal is szerepel, akiknek csak a nevüket, és az eltűnésük dátumát közölték a rendőrök.

Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, töltse ki az eltűnés miatt körözött személy adatlapjáról elérhető bejelentő űrlapot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában