balesetek

2021.07.25. 10:11

Elképesztő: sorra döntik a sofőrök a kerítéseket a Karancs-völgyben

Az elmúlt időszakban több hasonló baleset is történt a Karancs-völgyében. Néhány hete Karancsalján, legutóbb pedig Karancslapujtőn csapódott a kerítésnek egy autó.

Nool

Mint arról korábban beszámoltunk autó szakította át egy ház kerítését szombaton a késő esti órákban Karancslapujtőn, a Rákóczi úton. A jármű egy gázcsonkot is megrongált, a tűzoltóknak kellett megszüntetniük a gázszivárgást.

A Karancs-völgyben rövid időn belül ez már a második ilyen eset. A hónap elején egy kisteherautó először az árokba, majd egy kerítésnek csapódott Karancsalján. Itt a legnagyobb problémát az okozta, hogy a fiatalkorú sofőrnek nem volt jogosítványa, alkoholt fogyasztott, valamint a sebességet sem megfelelően választotta meg.

A balesetben a fiatal férfi sérült meg, vele szemben engedély nélküli vezetés és közúti baleset okozása szabálysértés miatt eljárást kezdeményeztek és őrizetbe vették – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Négy évvel ezelőtt szintén ezen az útszakaszon kísértetiesen hasonló eset történt. Pár házzal lejjebb az imént említett balesettől, szintén lesodródott az úttestről, tetejére borult és egy kerítésnek csapódva állt meg egy személyautó. A járműben ketten utaztak, ők mindketten megsérültek.

https://www.nool.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/karancsaljai-baleset-lopott-autoval-jogsi-nelkul-szaguldozott-a-17-eves-sofor-4108706/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában