lopás

2021.07.02. 08:10

Elfogták a szuhai sorozatbetörőt: családi házak udvaráról vitt el mindent, amit talált

A bátonyterenyei rendőrök beazonosították és elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves férfit.

Forrás: Shutterstock

A police.hu tájékoztatása szerint a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság egyrendbeli lopás bűntett és kétrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 26 éves dorogházai lakos ellen.

A gyanúsított márciusban egy szuhai családi ház körbekerített udvarára bement, és az ott parkoló személygépkocsi katalizátorát levágta, majd azt eltulajdonította. Ugyanebben a hónapban egy másik családi ház udvaráról egy villanymotort lopott el.

A 26 éves férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy áprilisban egy szintén szuhai ingatlan udvarán található nyitott fészerből egy szeszfőző berendezés rézüstjét, valamint egy kályha öntöttvas tetejét lopta el. Az eltulajdonított tárgyakat a terhelt értékesítette.

A nyomozók a dorogházai lakost elfogták, a kapitányságra előállították és kihallgatták, amely során a férfi a cselekmények elkövetését elismerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában