elfogás

2021.06.30. 07:56

Körözöttek rendőrkézen: egy nap alatt négy bűnözőt fogtak el a nógrádi rendőrök

Körözési akció keretén belül fogták el a személyeket a Nógrád megyei rendőrök.

Forrás: shutterstock

A police.hu tájékoztatás szerint a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és rendőrkapitányságainak munkatársai június 28-án az elfogatóparancs alapján körözött személyek felkutatása és elfogása céljából tartottak fokozott ellenőrzést. Az akció eredményeként a rendőrök összesen négy fő körözött személyt fogtak el, és állítottak elő.

Rétságon érték utol a drogbirtoklót

A rétsági nyomozók június 28-án kora reggeli órákban Rétság belterületén igazoltattak egy 26 éves helyi lakost, amely során megállapítást nyert, hogy a férfi ellen a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja kábítószer birtoklás bűncselekmények elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.

Nem végezte el a kiszabott közmunkát

A Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsájtott ki körözést az ellen a 24 éves mátraverebélyi lakos ellen is, akit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztály nyomozói kedd reggel Karancslapujtő településen fogtak el. A rendőrök megállapították, hogy a férfi a részére súlyos testi sértés bűncselekmény elkövetése miatt kiszabott 240 óra közérdekű munka letöltését nem kezdte meg.

Szegeden is körözték

A Szécsényi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai reggel Szécsény belterületén igazoltattak egy 32 éves helyi lakost. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a férfi ellen a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja kábítószer birtoklása vétség miatt elfogatóparancsot bocsájtott ki, valamint a Szegedi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el.

Budapestig menekült a közmunka ellen

Budapesten nem sokkal tíz óra után fogták el a balassagyarmati nyomozók azt az 53 éves balassagyarmati lakost, aki ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsájtott ki elfogatóparancsot, mivel a nő az ellene kiszabott 180 nap közérdekű munkát nem dolgozta le.

A Nógrád megyei rendőrök a körözött személyeket elfogták, a rendőrkapitányságokra előállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában