beszámoló

2021.06.17. 14:21

Értékelték a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság elmúlt évben végzett munkáját

Évet értékelt a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön, Salgótarjánban a megyeházán. A tavalyi évben elért eredményekről dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, Nógrád megye rendőrfőkapitánya számolt be.

Forrás: police.hu

A police.hu közleménye szerint, dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, Nógrád megye rendőrfőkapitánya június 17-én a rendőr-főkapitányság elmúlt évben elért eredményeiről, közrendjének, közbiztonságának alakulásáról tájékoztatta a megyei önkormányzat közgyűlését.

A rendőrfőkapitány végezetül megköszönte a települések önkormányzatainak, az állami és civil szervezeteknek és a társhatóságoknak a támogató együttműködését, amellyel hozzájárultak a rendőri feladatok végrehajtásához, a lakosság biztonságérzetének javításához.

A tavalyi év eredményeiről tartott beszámolót Nógrád megye rendőrfőkapitánya | Fotó: police.hu

Salgótarjánban, a Megyeháza épületében megtartott rendezvényen – a közgyűlés megtisztelő meghívásának eleget téve – a beszámolón részt vettek a megye rendőrkapitányságainak vezetői is.

A beszámolón a megye rendőrkapitányságainak vezetői is részt vettek | Fotó: police.hu

A közgyűlés egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a rendőrfőkapitány beszámolóját. Skuczi Nándor, a közgyűlés elnöke a megye lakosságának nevében is megköszönte a teljes rendőri állománynak a közrend, közbiztonság fenntartása, valamint a járványhelyzet megfelelő kezelése érdekében nyújtott kiemelkedő munkáját.

Skuczi Nándor megköszönte a rendőrség tavalyi évben végzett munkáját | Fotó: police.hu

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában