drogfogás

2021.05.22. 10:26

Kályhába rejtette az otthon termesztett marihuánát a diósjenői férfi – videó

A marihuána mellett MDMA-t is találtak a rendőrök egy diósjenői férfi lakásán, akit ellen hasonló bűncselekmény miatt elfogató parancs volt érvényben.

Nool

xxx

Forrás: police.hu

A rendőrségre május 20-án érkezett állampolgári bejelentés, miszerint egy diósjenői családi házban egy körözött férfi tartózkodik. A rendőrök a házban igazoltatták és elfogták az ott lakó 27 éves férfit, aki ellen a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja és a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja kábítószer birtoklása bűncselekmény miatt bocsájtott ki elfogatóparancsot.

Gyökerestől kitépte a növényeket, majd a kályhában próbálta elrejteni a diósjenői férfi
Fotó: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint, a nyomozók a férfi családi házában megtartott kutatás során az egyik szobában alufóliába csomagolt növényi törmeléket, valamint egy fatüzelésű kályhában több tő kábítószergyanús növényt találtak meg, amelyet a rendőrök érkezésekor a terhelt a cserepekből kitépett és azt megkísérelte elrejteni.

A hatóság tagjai a másik szoba éjjeli szekrényében három kábítószergyanús tablettát találtak meg. A növények gyorsteszttel történő vizsgálata THC, míg a tabletták vizsgálata MDMA kábítószer jelenlétét mutatta ki. A rendőrök a helyszínen megtaláltak és lefoglaltak továbbá nagy összegű készpénzt és több, a növények termesztéséhez használatos eszközt.

A Rétsági Rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amelyet követően a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe kísérték.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában