szabálysértés

2021.03.05. 09:16

Eltiltás hatálya alatt vezetett és kábítószert birtokolt egy endrefalvai férfi

A salgótarjáni rendőrök egy 31 éves endrefalvai férfit hallgattak ki gyanúsítottként, majd vettek szabálysértési őrizetbe.

Forrás: police..hu

A police.hu tájékoztatása szerint a járőrök 2021. március 4-én 12 óra 55 perckor Salgótarján belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A rendőrök a gépjármű utasterében két alumínium fóliába csomagolt kábítószergyanús növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt anyagon elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

Az igazoltatás során megállapítást nyert továbbá az is, hogy a gépjármű vezetője úgy vett részt a forgalomban, hogy őt a Szécsényi Rendőrkapitányság a vezetéstől eltiltotta.

Fotó: police.hu

A hatóság tagjai az endrefalvai lakost a rendőrkapitányságra előállították, és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, továbbá vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt – őrizetbe vétele mellett – kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában