suttogások

2021.01.30. 12:13

Bárnai gyilkosság: a helyiek szerint az anya tudhatott fia borzalmas tettéről

Az egész megyét megrázta az a bárnai gyilkosság, amire a napokban derült fény. Egy férfi meggyilkolta, és a házuk mellett elásta nevelőapját, akinek holttestére január 26-án találtak rá a rendőrök. A falubeliek szerint az áldozat felesége tudhatott fiának borzalmas tettéről.

Nool

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, a Nógrád megyei nyomozók őrizetbe vették azt az 58 éves bárnai férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta 75 éves nevelőapját, hogy az sérüléseibe belehalt. A gyanúsított férfi a holttestet ezután a házuk mellett elásta, amelyet a rendőrök január 26-án megtaláltak. A Nógrád Megyei Főügyészség a gyanúsított letartóztatását indítványozta a Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája előtt.

Portálunk munkatársai a tragédia helyszínén jártak, akik több részletet is megtudtak a település polgármesterétől és a helyi lakosoktól.

Az üggyel kapcsolatban most azt találgatják a falubéliek, hogy a meggyilkolt Géza bácsi felesége már korábban tudhatott fia kegyetlen tettéről.

A Borsnak nyilatkozott a család egyik ismerőse:

„Amikor itthon volt, Ica mindennap a sarkon várta Gézát, aki biciklivel járt dolgozni. Icuka féltette őt, mindennap aggódott az egészségéért. ”

– magyarázta a családhoz egyik közel álló személy. A környékbeliek képtelenek elhinni, hogy nem tűnt fel az idős asszonynak a férje eltűnése.

„Egy féltő feleségnek nem elég annyi magyarázat, hogy az élettársa elutazott. Gyanítjuk, hogy tudhatta, hogy az urával valami szörnyűség történt, de érthető a reakciója, hiszen P. a fia, Icuka meg elsősorban egy édesanya, aki számára mindig a fia védelme lesz az első”

– nyilatkozták a Borsnak a bárnaiak, akik értetlenül állnak a történtek előtt.

Szerintük az özvegynek régóta romlik az egészségi állapota, így csak bízni tudnak benne, hogy átvészeli ezt a szörnyű időszakot. A Bors értesülései szerint amikor a feleség megtudta mi történt férjével, kórházba kellett szállítani, azóta is ott kezelik.

Címkék#gyilkosság

Ezek is érdekelhetik