Rendőrkézen

2020.11.06. 09:47

Rövid időn belül elfogták a rendőrök a mátraszelei betörőt

A körzeti megbízott és a nyomozók rövid időn belül beazonosították a 64 éves férfit.

Forrás: police.hu

A rendőrségre november 5-én a délutáni órákban érkezett bejelentés, miszerint egy Salgótarján külterületén lévő hétvégi házba ismeretlen személy betört. A körzeti megbízott és a nyomozók a helyszínen beszerzett adatok alapján rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 64 éves férfit.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A jelenlegi adatok alapján a mátraszelei lakos október 22. és november 5. közötti időszakban egy vadászház ablakának üvegét betörte, az ablakra csavarozott deszkát lefeszítette. A férfi az épületbe bemászott, ahol a konyhában a gázkonvektorra szerelt gázpalack tömlőjét elvágta és azt, valamint az ott talált több üveg szeszes italt eltulajdonította. A rendőrök a férfi lakásán az eltulajdonított tárgyat és az italok egy részét megtalálták és lefoglalták.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság az előállított 64 éves mátraszelei lakos ellen – őrizetbe vétele mellett – lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában