ez drága lesz!

2020.08.24. 13:56

Öt perc alatt megbüntették a pofátlanul parkoló autóst Salgótarjánban

Ön is gyakran találkozik szabálytalanul parkoló, gyakran 2-3 helyet is egyszerre elfoglaló autókkal? Ez általában ingyenes helyeken fordul elő, fizetősben azonban különös bátorságra utal. Pont egy ilyen gyöngyszemre lettünk figyelmesek hétfő kora délelőtt Salgótarján egyik fizetős parkoló övezetében. Az illetékesek olyan hamar feltűntek a színen, hogy pislogni sem volt időnk.

Sz. R.

Forrás: Nool.hu

Fotó: Sz. R.

A pofátlanul parkoló úr láthatólag cseppet sem zavartatta magát, hátrahagyva autóját, komótosan elsétált ügyeit intézni. Kevesebb mint öt perc után, feltűnt a színen két éppen arra járőröző rendőr, illetve egy közterület-felügyelő is, akik rögtön felvételeket készítettek a szabálytalanul parkoló autóról.

Fotó: Sz. R. / Nool.hu

Néhány perc elteltével az idős úr is visszaérkezett az autójához, aki mit sem sejtve folytatta útját. Valószínűleg csak napokkal később fogja megtudni, milyen drágán indult neki ez a hét…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában