díjak

2020.06.26. 10:01

Elismerés járt a nógrádi rendőrök példaértékű és kiemelkedő szolgálatért

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztály vezetője Arany plakett díjat kapott, a szolgálati ágban több évtizede példamutató munka elismeréseként, továbbá a Szécsényi Rendőrkapitányság három munkatársa részesült elismerésben.

Forrás: police.hu

Nagy Tivadar rendőr alezredes, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztály vezetője részesült magas rangú szakmai elismerésben. Dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy rendőrségi főtanácsos, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettestől 2020. június 25-én Budapesten, az Országos Rendőr-főkapitányságon a bűnügyi technikusi munkaterületen eltöltött közel 30 év áldozatkész munkája, hivatástudata, példaértékű vezetői tevékenysége, továbbá az utánpótlás oktatásában nyújtott elhivatottsága elismeréseként Bűnügyi Szolgálati Ág Arany plakett díjat vett át.

A hivatása iránt elkötelezett Nagy Tivadar rendőr alezredes, rendőrségi főtanácsos 1990. december 1-jén kezdte meg a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztályán rendőrjárőrként pályafutását. Tanulmányai elvégzését követően, 1992. május 1-jétől a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztályán lát el szolgálatot, ahol a ranglétrát végigjárta, és 2005. június 16-tól az osztály vezetője.

A főtiszt tanulmányait az Országos Rendőr-főkapitányság Zászlós-képző Iskola nappali tagozatán – a bűnügyi technikusi szakon 1991-től 1992-ig végezte, majd 1996. és 2000. közötti években elvégezte a Rendőrtiszti Főiskolát. Eredményes nyomszakértői vizsgát 2003-ban tett. Ezt követően a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán kriminalisztikai szakokleveles rendőrtiszti végzettséget szerzett 2008-ban, majd a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendészeti vezető mesterképzési szakán mesterfokozatot és okleveles rendészeti vezető szakképzettséget szerzett.

Nagy Tivadar rendőr alezredes, rendőrségi főtanácsos vezetési – irányítási tevékenysége példaértékű, és jelentősen hozzájárul az általa vezetett osztály és a szakirányított szervek munkája minőségének javításához, ezáltal elősegítve a célirányos, bűnügyi technikusi, szaktanácsadói, szakértői feladatok hatékonyabb, eredményesebb végrehajtását. Az általa irányított osztály munkatársai az elmúlt években az országos éves szakmai versenyeken elért kiemelkedő eredmény okán országos elismerést szerzett.

A rendezvény keretében dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes Petrovecz Szilárd rendőr őrnagyot, Hajdú Kornél rendőr hadnagyot, valamint Velki Gergely rendőr őrmestert, a Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársait rablás bűncselekmények felderítésében nyújtott kiemelkedő szakmai teljesítményükért elismerésben és jutalomban részesítette.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában